Stand up comedy with an Indian flavour!

Portfolio

Waar kan je Mino op het podium zien

Mino van Nassau heeft in het verleden gespeeld in diverse podia zoals Comedy Café Amsterdam, Toomler Amsterdam, De Machinist Rotterdam, het Paardcafé Den Haag, De Joker Antwerpen (B), De Vorstin in Hilversum, Theater Walhalla in Rotterdam en vele meer.

Mino is vaak te vinden in comedy club ComedyCity op de Grote Markt in Den Haag. ComedyCity is een comedy club waar elke week op vrijdag en zaterdag hilarische comedyshows worden gegeven. De club is opgericht door Mino zelf. Veel bekende en minder bekende, maar zeer talentvolle comedians, spelen wekelijks in de club. ComedyCity is een ideale plek voor u om even uw stress van de afgelopen dag te vergeten en lekker te genieten van wat goede grappen met een koud drankje erbij. De crew van ComedyCity treed ook altijd op de laatste woensdag van de maand op in horecagelegenheid 1892 in Zoetermeer.

Kijk voor meer informatie op de website van ComedyCity.

Mino is te boeken voor diverse optredens:
  • Stand-up comedy show
  • Comedy workshops (roast, spreken met humor, verkoop met humor, improvisatie en teambuilding)
  • Maatwerk (voor roasts, televisie en radio)
  • Bedrijfspresentaties
  • Roast
  • Festival optredens
  • Typetjes acteur

Acties- Nieuws – Speeldata:
Wil je Mino van Nassau in actie zien? Stuur dan een mailtje naar minovannassau@gmail.com of info@comedyteam.nl.

Mino van Nassau in Rotterdam voor #Friday

Vrijdag 17 november 2017 was het weer zo ver. Het Friday comedy event in Villa Thalia Rotterdam. Mino van Nassau stond hier in het voorprogramma van Najib Amhali. Ook deze editie van #Friday was weer een groot succes. Mino speelde de sterren van de hemel tijdens deze hilarische comedyshow.

Mino van Nassau op het Comedy festival in Texel

Van 16 t/m 19 november 2017 was een hilarisch comedy festival op het eiland Texel. Vier dagen lang was er elke avond een fantastische comedyshow te zien met opkomende en gevorderde stand-up comedians. Uiteraard was Mino van Nassau hier ook bij en stal de show.

Mino van Nassau in Puur Gelul #24

Deze editie van Puur Gelul  in het Paard van Troje Den Haag was weer een groot succes. In de line-up stonden o.a. Ali B, Mino van Nassau en Tijl Beckand. Mino heeft weer de sterren van de hemel gespeeld. Het publiek vond Mino hilarisch en was super enthousiast. Het was weer een groot succes!

Mino van Nassau finalist in ‘The funniest person in the world’.

Mino heeft ook meegedaan aan de stand-up comedy contest ‘The Funniest Person in The World’. Dit is de grootste comedy competitie met duizenden comedians waar hij in de finale heeft gespeeld die in Helsinki gehouden werd. Mino is daar opgevallen tussen alle andere comedians en is op uitnodiging gaan spelen op het hoogste niveau van comedy, namelijk in The Laughfactory en The ComedyStore in Los Angeles.

Mino van Nassau winnaar seizoensfinale Rotterdams Open Podium.

Stand-up comedian Mino van Nassau is de grote winnaar geworden van het Rotterdams Open Podium seizoen 2013-2014 op vrijdag 11 april j.l. in Theater Zuidplein. Zijn act, genaamd ‘The Indian Comedian’ in de categorie theater werd door de vakjury aangemerkt als een geweldige performance met scherpe humor en een uitstekende flow.

De vakjury was gefascineerd over hoe Mino zijn kwetsbaarheid omzette in amusement. Mino is nu al enige tijd bezig met zijn comedy acts. Uit Rotterdam en omgeving deden er dit seizoen maar liefst 80 aanstormende talenten mee aan Het Rotterdams Open Podium in de categorieën: theater, muziek en dans. Zeven talenten behaalden na diverse auditierondes en voorrondes de finale. De publiekprijs ging naar danssolist Dalton Jansen.

Mino van Nassau finalist parkstad cabaret festival

Na twee halve finales zijn de finalisten van het twaalfde Parkstad Cabaret Festival bekend: Mino van Nassau (Den Haag) is finalist en maakt een grote kans om deze titel op zijn naam te schrijven, in de voorronde speelde Mino van Nassau een verpletterde act als ‘The Indian Comedian’. De zaal was vanaf de eerste minuut.

BEMM comedy groot succes voor Mino van Nassau

Mino van Nassau is door BEMM comedy een comedy initiatief van Jandino en Kenneth Asporaat voor de vierde editie gevraagd. Het was een grote eer voor Mino om met de allergrootste uit het comedy circuit te mogen optreden, want niet minder dan Jandino Asporaat en Najib Amhali traden ook op. Kortom het was een groot succes voor Mino!!!

Mino van Nassau wint Commeere Cup Brugge

Onder luid gejuich ontving Mino de publieksprijs in Brugge, meer dan driekwart van de 400 mensen hadden voor Mino gestemd als de beste comedian van de zaal.

Mino van Nassau 7-daagse tour Barcelona

In een 7-daagse tour heeft Mino van Nassau 9 keer opgetreden in Barcelona. Dit was een tour om niet te vergeten! Na de tour zijn de plannen gelijk gesmeden voor de grote festivals zoals Barcelona Just Kidding.

Stand-up comedy

Mino on stage

Contact:

Het EvenementenTeam
Coppeliaschouw 34
2726 JB Zoetermeer

T: 085-2500655
M: 0655154522
E: info@minovannassau.nl