Stand up comedy with an Indian flavour!

Mino van Nassau

Wie is Mino?

Mino van Nassau

Wie is Mino?

Wie is Mino? Mino is een stand up comedian/presentator/entertainer van de bovenste plank. Hij is geboren in India en is in zijn kleuterjaren geïmmigreerd met zijn familie naar Nederland. Hij heeft hier hilarische stand up grappen gecombineerd met zijn opvoeding in Nederland door zijn Indiase ouders. Mino maakt ook graag grappen over zijn ervaring in het bedrijfsleven. Er zijn momenten waar hij door het gebruik van een “funny indian accent” het publiek weet te entertainen en keer op keer laat lachen.

Business Man

Mino heeft na zijn middelbare school twee HBO opleidingen gedaan, namelijk Personeel en Organisatie (P&O) en HBO Beleid, Bestuur en Management. Mino heeft na zijn studie gewerkt als croupier in Holland Casino, als ambtenaar, in de horeca, als (kickboks)instructeur, personal trainer, presentator en entertainer/gastspreker.

Comedy

Mino van Nassau heeft er voor gekozen om zich te storten op zijn eerste liefde en dat is comedy. Met Mino van Nassau heeft u gegarandeerd een entertainer/stand up comedian in huis die veel passie heeft om de gasten te vermaken. De act van Mino van Nassau kan zowel in het Engels als Nederlands, daarnaast spreekt Mino ook de talen: Spaans, Duits, Indiaas en Engels). Mino van Nassau is een stand up comedian/presentator en treed graag op in grote comedyshows. Zo treed hij op in comedyshows met de beste stand up comedians uit Nederland. Hij heeft o.a. opgetreden bij BEMM comedy, met in de line up Jandino Asporat en Najib Amhali. Dit was uiteraard een hilarische comedyshow!

ComedyTeam

 Mino van Nassau is ook te boeken via www.comedyteam.nl. Bij Het ComedyTeam heeft u de mogelijkheid om een presentator, een dagvoorzitter, een fake speech of Cabaretier te boeken. Elk evenement kan dus op maat geschreven worden en daardoor kunt u de leuke kenmerken van uw bedrijf of instelling meenemen in de show. Of het nu gaat om een congres, personeelsfeest, theaterdiner of afscheidsborrel, Het ComedyTeam levert het beste op het gebied van stand up comedy en cabaret. 

Contact:

Het EvenementenTeam
Coppeliaschouw 34
2726 JB Zoetermeer

T: 085-2500655
M: 0655154522
E: info@minovannassau.nl