Wie is mino

hotel van oranje

Wie is Mino? Mino is een stand up comedian/presentator/entertainer van de bovenste plank. Hij is geboren in India en is in zijn kleuterjaren geïmmigreerd met zijn familie naar Nederland. Hij heeft hier hilarische stand up grappen gecombineerd met zijn opvoeding in Nederland door zijn Indiase ouders. Mino maakt ook graag grappen over zijn ervaring in het bedrijfsleven. Er zijn momenten waar hij door gebruik van een “funny indian accent” het publiek weet te entertainen en te keer op keer laat lachen.

Mino heeft na zijn middelbare school, twee  HBO opleidingen gedaan namelijk Personeel en Organisatie (P& O) en HBO Beleid, Bestuur en Management. Mino heeft na zijn studie gewerkt als croupier in Holland Casino, als ambtenaar, in de  horeca, (kickboks)instructeur, personal trainer, presentator en entertainer/gastspreker.

Mino van Nassau heeft er voor gekozen om zich te storten op zijn eerste liefde en dat is comedy. Met Mino van Nassau heeft u gegarandeerd een entertainer/stand up comedian in huis die veel passie heeft om de gasten te vermaken. De act van Mino van Nassau kan zowel in het Engels als Nederlands, daarnaast spreekt Mino ook zijn talen (spaans, duits, indiaas en engels). Mino van Nassau is een stand up comedian/presentator en treed graag op in grote comedyshows. Zo treed hij graag op in een comedyshow met de beste stand up comedian uit Nederland, zo heeft hij opgetreden bij BEMM comedy, met in de line up Jandino Asporat en Najib Amhali. Dit was uiteraard een hilarische comedyshow! Mino van Nassau is ook te boeken via www.ComedyTeam.nl.  Bij ComedyTeam heeft u de mogelijkheid om een presentator, een dagvoorzitter, een fake speech of Cabaretier bij te boeken. Elk evenement kan dus op maat geschreven worden en daardoor kunt u de leuke kenmerken van uw bedrijf of instelling meenemen in de show. Of het nu gaat om een congres, personeelsfeest, theaterdiner of afscheidsborrel, het ComedyTeam levert het beste op het gebied van stand up comedy en cabaret. 

Tevens heeft Mino van Nassau mogen optreden tijdens Serious Request 2015 in Heerlen. Mino kijkt uit naar nog meer uitdagingen!

STAND UP COMEDY | COMEDY OP MAAT | COMEDIAN INHUREN | CABARETIER BOEKEN | COMEDYSHOW INHUREN | FAKE SPEECH INHUREN | DAGVOORZITTER INHUREN | BESTE CABARETIERS INHUREN | BESTE COMEDIANS INHURENCOMEDY WORKSHOP INHUREN

 

Kijk ook eens op onze andere site:

Contact

Bezoek- en postadres hoofdkantoor
Laan van Waalhaven 307-309
2497GL Den Haag
Tel: 085-2500655
Tel: 0655154522
Email: info@minovannassau.nl