Uw ideale comedian voor elke gelegenheid!

Overige

Theaterdiner

Spanning, sensatie en humor! Dit zijn een aantal kenmerken die typerend zijn voor een theaterdiner. Door verschillende acteurs wordt u in een spannende theaterdiner meegetrokken in de wereld van intrige, mystiek en humor. U zult getuige zijn van een mysterieuze moord. Wie heeft het gedaan? Terwijl u kunt genieten van een heerlijk uitgebreid diner of buffet, lost u samen met de acteurs deze mysterieuze moord op.

In plaats van onze moorddiner kunt u ook kiezen voor een geweldig cabaretdiner. Het cabaretdiner is een unieke combinatie van een heerlijk diner en amusement. Tussen de gangen van het diner door kunt u genieten van een wervelende theatershow. Hilariteit en improvisatie staan centraal tijdens een cabaretshows of een theaterdiner.

Kijk voor meer informatie over onze theaterdiners op: theaterdiners.nl.

Concept

Naast onze standaard-arrangementen bieden wij u ook exclusieve evenementen op maat. We denken hierbij aan grootschalige evenementen ten behoeve van het bedrijfsleven

De beste specialisten op het gebeid van evenementenorganisatie en entertainment hebben hun krachten gebundeld onder de naam The ConceptTeam

Of het nu gaat om een grootschalig personeelsfeest, een productpresentatie, een beursgang, jubileum of fusie; The concept Team realiseert een indrukwekkend evenement voor u.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: www.conceptteam.nl

Teambuilding doe je met een boeiende workshop.

Wat dacht u van een workshop vuurlopen, een workshop schermen of een workshop Sushi bereiden? Voor een onvergetelijke en vermakelijke workshop, waarbij plezier en teambuilding voorop staan, biedt TEAM OUT de leukste workshops tegen de scherpste prijzen.

Wij bieden u een grote keuze aan workshops in de volgende categorieën:
Actie, Culinair, Muziek en Dans, Body & Mind en Creatief.

Wij doen ons uiterste best om “de perfecte workshop” te organiseren. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een perfecte workshop.

Kijk voor meer informatie voor de leukste workshops op: workshopteam.nl

Een typetje maakt uw feest helemaal compleet!

Kies voor uw bedrijfsfeest of themafeest voor hilarisch entertainment door een typetje. Onze vrolijke en doldwaze typetjes. zorgen voor amusement van hoog niveau. Voor elk feest is er wel een typetje dat perfect bij het thema van uw feest past.

De prijzen variëren van € 350,- tot
€ 550,- afhankelijk van het gekozen typetje, de duur van de act, het aantal gewenste artiesten en de te maken reiskosten.
Als één acteur meerdere typetjes speelt op de zelfde avond dan is de prijs heel aantrekkelijk.

Voor meer informatie over acteurs en typetjes klik hier:

www.acteurs-typetjes.nl

Het decor bepaalt de sfeer!

Een decor van TEAM OUT brengt uw feestvierders in de juiste stemming. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een personeelsfeest of een trouwfeest, TEAM OUT zorgt voor de perfecte entourage!

Ons ‘DecorTeam’ is specialist in het creëren van de juiste sfeer voor uw evenement. Wij bieden u een groot scala aan themadecors die naadloos aansluiten op uw evenement.
Van Oosters tot Middeleeuws van Horror tot Glamour… het kan allemaal!

U kunt een decor van Team Out zelf opzetten, maar u kunt het ook door ons DecorTeam vakkundig laten verzorgen.

Voor meer informatie over decorstukken klikt u hier:

www.decor-team.nl

.

Kijk ook eens op onze andere sites:

Contact

Bezoek- en postadres hoofdkantoor
Laan van Waalhaven 307-309
2497GL Den Haag
Tel: 085-2500655
Tel: 0655154522
Email: info@minovannassau.nl